info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

29.02.2024
Jobnyt i Nordic Health Lab

Nordic Health Lab har som bekendt modtaget en bevilling fra Industriens Fond på 12 mio. kr., og kan nu ekspandere arbejdet med at bringe innovative sundhedsløsninger til patienter og sundhedspersonale gennem styrket samarbejde mellem virksomheder og sundhedsvæsenet.

Nye kollegaer de kommende måneder

Den solide økonomisk opbakning sikrer, at Nordic Health Lab kan forsætte med sit klare roadmap og skabe værdi i og for sundhedsvæsenet. Derfor vil nye kolleger de kommende måneder slutte sig til det arbejde. Meget om det senere.

I mellemtiden har Jesper Juel-Helwig, der har været direktør for Nordic Health Lab siden september 2022, takket ja til et spændende tilbud om en ny stilling som stabschef for Værdi & Sammenhæng på Rigshospitalet. Hans rolle og opgaver i Nordic Health Lab ebber ud fra 1. marts. Vi har kendt til dette i noget tid, og forventer derfor at kunne have ny direktør på plads omkring 1. maj 2024.

Jesper Juel-Helwig forklarer: ”Jeg er stolt af, hvad vi har skabt i Nordic Health Lab. Sammen med vores partnerhospitaler og kommuner, en lang række innovative virksomheder og vores venner i innovationsmiljøet har vi vist, hvordan offentligt-privat samarbejde kan være både effektivt, gensidigt værdiskabende og behovsbaseret. En lang række virksomheder har fået testet deres løsninger til gavn for både patienter og sundhedspersonale. Løsninger der også er blevet implementeret og flere af dem skaleret på tværs af hospitaler i flere regioner.
Det har været en fornøjelse at arbejde med et enormt selvkørende team, der står meget stærkt ifht. at løfte opgaven og de store ambitioner i Nordic Health Lab. Jeg ser frem til at fortsætte samarbejdet om de vigtige dagsordner omkring sundhedsinnovation og skalering fra min nye rolle på Rigshospitalet.”

“Nordic Health Lab står rigtigt stærkt med stor opbakning og en god udviklingsplan for videre værdiskabelse gennem den nye bevilling fra Industriens Fond. Bestyrelsen vil gerne takke Jesper Juel-Helwig, som efterlader et stærkere Nordic Health Lab og et kompetent hold samt en konsolideret og værdiskabende samarbejdsmodel med partnerhospitaler og kommuner.”
— Jesper Lok, bestyrelsesforperson for Nordic Health Lab