info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

21.06.2022
NHL-debatsession skabte værdikæde direkte fra scenen

Under Folkemødet blev vores debat ‘Sundhed er social bæredygtigt’ forvandlet til en interessant live brainstorm om, hvordan man kan arbejde sammen om at aktivere 1 mio. mennesker til at udvikle socialt bæredygtige projekter.

”Det at finde de rigtige partnere er afgørende for at få ting gjort, og der kan blive sparet store budgetter på forebyggelse, når man aktiverer partnere og borgere.”

Konklusionen fra panelet var, at de direkte fra panelet faktiske skabte en værdikæde, der kan eskaleres. Så det vil parterne arbejde videre med.
De generelle udfordringer er dog: Silotænkning. At finde de rigtige partnere. Sværheden ved at finde business cases. Vanetænkning. MEN hvis vi har en fælles bæredygtig mission, kan vi opnå meget mere.

TUSIND TAK FOR EN GOD DEBAT, DER KAN SKABE ENDNU FLERE PARTNERSKABER.

Se den korte video fra sessionen, hvor der var gang i debattørerne, Claus Rehfeld Henrik Schødts David Dietz Annemarie Munk Riis Iris Gausbo Innovation Fund Denmark Boligforeningen 3B Den Sociale Kapitalfond

“Danmarks befolkning udgør under en promille i ifht. verdens befolkning, men vi har midler til at gøre noget, der er bæredygtigt både i Danmark og ude i verden.”
— Claus Rehfeld, COO i NHL