info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

22.03.2023
Nyt partnerskab med Fredensborg Kommune om innovative velfærdsløsninger

Udfordringerne på ældre- og sundhedsområdet er store. Heldigvis er der mange private virksomheder, der udvikler innovative løsninger, som kan være med til at løse udfordringerne.

Derfor indgår Fredensborg Kommune partnerskab med os i Nordic Health Lab, så vi kan matche dem med virksomheder, der har innovative løsninger til deres behov.

“NHL bygger bro mellem private virksomheder, hospitaler og kommuner, så de sammen kan afprøve, om virksomhedernes innovative løsninger også fungerer i praksis og giver de ønskede resultater. Samtidig har vi som kommune mulighed for at lufte vores behov og ønsker overfor virksomhederne, så de kan udvikle et eventuelt nyt marked for deres løsninger.”
— Udvalgsformand i Fredensborg Kommune, Louise Mehnke

Udvalgsformand i Fredensborg Kommune, Louise Mehnke siger:
”For os som kommune er det afgørende, at vi kan manøvrere sikkert på et komplekst marked, og at vi kun investerer vores penge og arbejdstid i de løsninger og produkter, som passer til vores behov og muligheder. At vi samtidig kan styrke organisationen og udvikle medarbejdernes kompetencer, er naturligvis et ekstra plus og motiverende for os”.

Administrerende direktør for Nordic Health Lab, Jesper Juel-Helwig, uddyber baggrunden for partnerskabet:

”Vi har et klart fokus på, at innovation skal have konkret effekt for både borgere, medarbejdere og virksomheder. Derfor er det helt afgørende, at vi skaber en fælles platform, hvor virksomhederne kan indgå i et aktivt og tillidsfuldt samarbejde med både kommuner og hospitaler, og på den måde udvikle værdiskabende løsninger”

“Derfor er jeg også glad for, at Fredensborg Kommune er med til at gå forrest med opgaven om at etablere et stærkt fællesskab med øvrige kommuner. Ligesom vi også har med flere hospitaler på tværs af regioner.”
— Jesper Juel-Helwig, Nordic Health Lab