info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

14.06.2022
Nyt samarbejde med Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Vi byder velkommen til Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, der bliver nye partnerhospitaler i Nordic Health Lab.

Læs nyheden på DI Lifescience hjemmeside her

Der er brug for nye, effektive og innovative løsninger i et sundhedsvæsen, der ser ind i en fremtid med flere multisyge patienter, færre hænder, og en verden, der kalder på flere bæredygtige løsninger.

I et nyt partnerskab går vi sammen med Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse om udviklingen af nye sundhedsløsninger. Sygehusene bliver dermed en del af NHL’s landsdækkende netværk af partnerhospitaler og matchmaking-koncept for innovative sundhedsløsninger.

Billede: Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

“Samarbejdet bekræfter behovet for NHL’s brobyggende tilstedeværelse i det danske sundhedsvæsen, og vores åbenhed for at invitere aktører ind, som ikke per definition er klassiske sundhedsaktører.”
— Henrik Schødts, Direktør i NHL

Direktør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, Niels Reichstein Larsen, ser frem til samarbejdet:

– Jeg er glad for, at vi kan være de første i Region Sjælland til at invitere virksomheder indenfor på den her måde. Vi har brug for konkrete løsninger på de udfordringer, vi står overfor i Region Sjælland med flere kronisk syge patienter og stor ulighed i sundheden. Derudover har vi på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse en ambition om at gå foran, når det gælder bæredygtighed, så vi ser frem til at se en masse innovative bud på effektive løsninger.

Bygger bro mellem sundhedsvæsenet og private aktører

Nordic Health Lab arbejder målrettet på at bygge bro mellem det offentlige sundhedsvæsen, vidt forskellige private aktører, og relevante vidensinstitutioner. Direktør for Nordic Health Lab, Henrik Schødts glæder sig over det nye partnerskab:

– Næstved, Slagelse og Ringsted er et oplagt match med Nordic Health Lab, da sygehusenes profil deler NHL’s fokus på kroniske sygdomme og bæredygtige løsninger, der gavner hele samfundet. Derfor er vi enormt glade for, at NSR har viljen til at indgå i innovative samarbejder, testforløb og løsninger gennem os, og jeg er overbevist om, at samarbejdet bliver af stor værdi for begge parter. Ligeledes glæder jeg mig over, at NHL nu har fundet et format, der gør det attraktivt for relevante sygehuse som NSR at blive partnere. Det er her, fremtidens sundhedsløsninger findes.

Fokus på bæredygtige løsninger

Fokus i samarbejdet er at finde bæredygtige løsninger, der frigør ressourcer, optimerer arbejdsgange, forebygger sygdomme og forbedrer patientforløb. Partnerskabet mellem Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse og Nordic Health Lab starter juni 2022, og sygehusene kommer allerede med til virksomhedernes pitch-dag efter sommerferien. Her præsenterer NHL sygehusene for en række forskellige sundhedsløsninger. Efterfølgende opsætter NHL matchmaking-møder mellem sygehusene og de relevante løsninger med henblik på at køre testforløb ude på afdelingerne.

“- Jeg er glad for, at vi kan være de første i Region Sjælland til at invitere virksomheder indenfor på den her måde. Vi har brug for konkrete løsninger på de udfordringer, vi står overfor i Region Sjælland med flere kronisk syge patienter og stor ulighed i sundheden. Derudover har vi på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse en ambition om at gå foran, når det gælder bæredygtighed, så vi ser frem til at se en masse innovative bud på effektive løsninger.  ”
— Direktør på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, Niels Reichstein Larsen