info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

26.01.2022
Pitch Day for startups og Screening Committee

Pitch Day var en stor dag, hvor en række innovative virksomheder pitchede deres løsninger til testarenaerne og til NHL’s Screening Committee.

Der var alt fra løsninger til radiograferne, til børnene, til sengeliggende patienter, til lungepatienter, til patienter, der har behov for lysbehandling og til sundhedspersonalet. Næste skridt er for screening committee og testarenaer at vælge mellem alle de interessante løsninger, der blev pitchet. Så fortsættelsen følger.
Eventet var både fysisk og online samtidig, så alle involverede rundt i landet kunne følge med.

Næste Pitch Day er den 26. april, så hvis din virksomhed har en innovativ løsning til sundhedsvæsenet, skriv til info@nordichealthlab.com

European Caretech præsenterede et automatisk lagen, der hjælper patienter med at bevæge sig i sengen samtidig med, at det sparer personalet for tunge løft.
HabLab har udviklet et system, der hjælper borgere og plejepersonale med at sikre, at de nødvendige opgaver udføres rettidigt.
Doctor Universe har skabt et univers, hvor historier, spil og virtuelle figurer stimulerer og understøtter børnenes behov for bevægelse og viden om et
sundere og bedre liv.
Nord Insight har en database, der gør arbejdet nemmere for radiografer og radiologer.
Briota har en personificeret løsning til lungepatienter.
Ocutune afhjælper mentale problemer med lysbehandling.