info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

Hvem er vi?

Mød Nordic Health Lab’s landsdækkende team.

NHL-teamet

Jesper Juel-Helwig
CEO i Nordic Health Lab
Jesper Juel-Helwig har solid erfaring med både hospitalsledelse, forretningsudvikling og innovation på topniveau fra fx. ATP, Sjællands Universitetshospital og Deloitte. Jesper er drevet af at bidrage til at skabe verdens bedste sundhedsvæsen - bæredygtigt for både patienter, pårørende og medarbejdere på hospitaler og i kommunerne. Som CEO i NHL er Jespers mål at sætte mere fokus på værdien af tværsektorielle partnerskaber, højne standarder for sundhedsinnovation og bidrage til at løsninger hurtigere bliver implementeret.

Mail: jjh@nordichealthlab.com
Pia Andersen
Projektchef
Ansvarlig for projektledelse og dokumentation af testforløb på tværs af Nordic Health Labs testpartnere, herunder udarbejdelse af testmetoder, afholdelse af evalueringsmøder samt styring af processer omkring dataindsamling og resultatfremstilling. Pia har været med til at opbygge processer, metoder og samarbejdsmodeller i Nordic Health Lab, og har derudover erfaring med forandringsledelse og samarbejdet mellem offentlige og private aktører. Har primært arbejdet i konsulentbranchen bl.a. hos Nordic Healthcare Group og World Health Organization.
Parastou Booyash
Kommunikationschef
Ansvarlig for kommunikation, PR, content, events & marketing. Har arbejdet med kommunikation, PR og marketing i innovative virksomheder og startups siden 2006. Blandt andet i Region Sjælland, på 3Mobil og i rejsebranchen. Derudover været freelancejournalist for Berlingske, Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, Egmont og Aller Medier.

FOR PRESSEKONTAKT: pb@nordichealthlab.com Tlf: +45 93935396
Anne Marie Bigum Holck
Management Assistant
Medansvarlig for økonomi, bestyrelses- og ledelsesbetjening, rapportering, partnerskaber og funding. Har arbejdet med tilskudsforvaltning, datavalidering og interessenthåndtering på tværs af fagkontorer i Erhvervsstyrelsen og Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Mail: ambh@nordichealthlab.com

Innovationskonsulenter på partnerhospitaler

Jens-Peter Baatz Kristensen
Innovationskonsulent på Nordsjællands Hospital
Jens-Peter er ansvarlig for innovationsområdet på Nordsjællands Hospital og projektleder for innovationsprojekter for det kommende superhospital, Nyt Hospital Nordsjælland. Han er ligeledes tovholder for hospitalets samarbejde med NHL. Jens-Peter har erfaring som konsulent fra b.la. Deloitte. Derudover som innovationskonsulent i start-up og universitetsmiljøet omkring Scion DTU. Jens-Peter er uddannet cand.merc.(fil.) og har omfattende erfaring med program- og projektledelse og facilitering af udviklingsforløb.
Alberte Glob Nielsen
Projektleder på Nordsjællands Hospital
Alberte er projektleder og kontaktperson på Nordsjællands Hospital i NHL regi. Hun arbejder med det nye hospitalsbyggeri, Nyt Hospital Nordsjælland, og dertil er hun administrativ koordinator og tovholder for hospitalets strategiske indsats for mere hospitalsbehandling i hjemmet. Alberte er uddannet Cand.soc. og har arbejdet på strategisk niveau med forskning og innovation både på nationalt og regionalt niveau, og har erfaring fra både den offentlige og private sektor med analyser af forsknings- og innovationssektoren.
Thomas Frese Hasseriis
Innovationskonsulent på Nordsjællands Hospital
Thomas er speciallæge i radiologi og ansat ved Billeddiagnostisk afdeling på Nordsjællands Hospital.
Han har beskæftiget sig med kunstig intelligens i en række sammenhænge, ligesom han har arbejdet med iværksætteri samt har 5 års erfaring fra medicinalindustrien (Novartis, Novo Nordisk) i ind og udland.
Thomas har læst HD finansiering på Copenhagen Business School.
Trine Wildt Andersen
Innovationskonsulent på Regionshospitalet Horsens
Trine er ansat som Innovationskonsulent på Regionshospitalet i Horsens, og arbejder i bred forstand med samarbejde internt og eksternt. Trine understøtter innovation både på det organisatoriske, det processuelle og på produktområdet. Det indebærer alt fra Kultur som sundhedsfremme til anvendelse af AI. Trine har en kandidat i Designledelse, og brænder for at bringe brugerperspektivet i spil og koble innovation og bæredygtig tydeligt sammen.
Anne-Mette Sonne Andersen
Innovationskonsulent på Regionshospitalet Gødstrup
Ansat som innovationskonsulent ved Regionshospitalet Gødstrup og arbejder på hospitalet med at facilitere innovation blandt hospitalets kliniske personale og brænder for at afdække behov og realisere de gode ideer. Anne-Mette er kontaktperson ved testarena Gødstrup for projekter i NHL regi. Anne-Mette har en uddannelse som Cand. Merc. og en P.hd. i innovationsledelse og har arbejdet med innovation i sundhedssektoren, samt med forskning og undervisning indenfor fagområderne innovation og marketing.
Alex Kjøller
Implementeringschef på Bornholms Hospital
Som implementeringschef understøtter og faciliterer Alex innovations- udviklings- og forbedringsindsatser under Udviklingshospital Bornholm. Samtidigt er Alex projektleder for hospitalets Digital Ø indsats, som har til formål at afprøve og udnytte det store potentiale, der findes i en øget digitalisering af sundhedsvæsenet. Alex har været tilknyttet Bornholms Hospital i 21 år.
Ladan Rezai
Chefkonsulent på Slagelse Sygehus
Ladan er chefkonsulent på Slagelse Sygehus, og er desuden involveret i innovationsprocesserne på både Ringsted og Næstved sygehuse.