info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

28.09.2022
Testforløb afsluttet på Regionshospitalet Horsens. Løsning klar til implementering

Vi har i NHL faciliteret og afsluttet et testforløb på Akutafdelingen på Regionshospitalet Horsens. Løsningen hedder ”Min hospitalsven Hjulle” og er skabt af virksomheden Doktor Universe til at aflede børns opmærksomhed under undersøgelser.
Testforløbet har kørt godt, løsningen er helt klar til implementering, og hospitalet vil derfor tage løsningen i brug i hverdagen.

Øget tryghed og 100 procent tilfredshed  
Konklusionen efter endt testforløb er, at løsningen giver en god oplevelse for både børn, pårørende og personalet ved undersøgelser. Derfor er Hjulle en løsning, der er med til at øge trygheden for barnet både før og under en undersøgelse. Samtidig er Hjulle en figur, der gør, at personalet kan koncentrere sig om den opgave, de er i gang med under en undersøgelse. Faktisk mener 100% af de otte medvirkende sygeplejerske i forløbet,  at afledning øger tryghed.

Løsningen skaber derudover en fælles strategi for afledning af børn blandt personalet. Derudover er der indikationer på, at Hjulle frigiver tid under undersøgelser, om end det er mere væsentligt for personalet, at undersøgelsen bliver god for barn og pårørende.

Regionshospitalet Horsens går videre med løsningen
Derfor går Regionshospitalet Horsens videre med løsningen til brug på Akutafdelingen.

Testforløbet strakte sig fra den 1. juni til d. 31. august 2022, hvor NHL faciliterende samarbejde mellem innovationskonsulent på Regionshospitalet Horsens, klinikere og Doktor Universe.

(Billede: Enhed for forskning og udvikling i sygepleje – Aarhus Universitetshospital)

VIDEO:

Klik play i videoen herunder, og se interview med specialeansvarlig sygeplejerske på Akutafdelingen, Malene Skjødt.