info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

Partnerskaber giver innovative sundhedsløsninger

Partnerskaber giver innovative sundhedsløsninger 
Nordic Health Lab laver partnerskaber for at vidensdele og udveksle innovative sundhedsløsninger og udfordringer. Partnerskaber giver også god mulighed for udveksling af kontakter til startups og SMV’er og adgang til innovative testforløb. 

Partnerskaber på tværs af industrier
Vi ønsker, at flere industrier og brancher skal bidrage med innovative sundhedsløsninger i det offentlige sundhedsvæsen. Samtidig mener vi, at det offentlige sundhedsvæsen kan være svært at navigere i. Derfor indgår vi i en række partnerskaber med andre relevante aktører i økosystemet.

Vi samarbejder med både danske og udenlandske partnere fra forskellige industrier for at skabe god synergi og inspiration til innovative løsninger.  

Vil du være NHL-partner og en del af NHL’s økosystem?
Kontakt os gerne ifht. en uformel dialog om et fremtidigt samarbejde på: info@nordichealthlab.com 

Partnerskaber med knowledgepartnere og virksomheder

Vi samarbejder med forskellige partnere. Blandt andre en række partnerhospitaler og kommuner, hvor vi tester private virksomheders innovative løsninger sammen med sundhedsvæsenets innovationskonsulenter.
Derudover samarbejder vi med:

Alberta Innovates

Hensigten med partnerskabet er at fremskynde udvekslingen af nye innovative velfærdsteknologier, vidensdeling samt at fremme og vurdere effekten og værdien af sundhedsløsninger, så de skaber mere værdi for patienter, sundhedspersonale og borgere. Partnerskabet er støttet af den canadiske ambassade i Danmark og Royal Danish Embassy i Canada.

Business Finland
Formålet med partnerskabet mellem Nordic Health Lab og Business Finland er at styrke bæredygtig sundhedsinnovation i hele Norden.

Danish Care:
Vi samarbejder med Danish Care, der er den danske brancheorganisation for hjælpemidler, velfærdsteknologi og serviceydelser inden for hjælpemiddel- og plejeområdet. Samarbejdet er om screening af virksomheder, om kommunikation af sundhedsløsninger og om events.

Den Sociale Kapital Fond
Samarbejdets formål er at skabe synergi mellem sociale og sundhedsmæssige tiltag samt styrkelse af adgangen til investeringsmuligheder for virksomheder.

DTU Health Tech + Skylab
Samarbejdet med DTU bygger på screening af virksomheder samt fælles aktiviteter. Fx. omkring Danish Tech Challenge.

Health Tech Hub Copenhagen 
Vi samarbejder omkring virksomheders vækst, om politiske budskaber, events etc. HTHC er også fonded af Industriens Fond.

Industriens Fond
Nordic Health Lab er en almennyttig forening, der er støttet af Industriens Fond. Fonden er særligt optaget af at støtte initiativer, som øger virksomheders værditilvækst og dermed også gavner Danmark i et bredere perspektiv.

KU Sund Hub
Samarbejdet med KU bygger på leads af virksomheder samt fælles aktiviteter. Derudover er vi i NHL også domæneeksperter for Sund Hub.

Lassen Ricard
Vi samarbejder med advokatfirmaet Lassen Ricard, der yder juridisk bistand og rådgivning. Samarbejdets formål er at fremme bæredygtig innovation ved at styrke de involverede projektvirksomheders juridiske fundament. 

MyBlueLabel
Vi samarbejder med compliance-firmaet MyBlueLabet med formålet om at styrke de involverede virksomheders forståelse for regulatorisk dokumentation/compliance, krav til QMS, dokumentation og CE-mærkning.

Roche
Medicinalfirmaet Roche er en af vores store samarbejdspartnere. Målsætningen for partnerskabet er at samskabe innovative sundhedsløsninger – i samarbejde med universiteter, hospitaler og andre virksomheder.

Partnere