info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

Vi matcher virksomheders løsninger med sundhedsvæsenets behov

I NHL matcher vi virksomheders løsninger med sundhedsvæsenets behov. Virksomheder kan være startups, SMV’er eller etablerede virksomheder.

Vi vurderer, om virksomhederne har innovative prototyper og tilstrækkelig relevans og modenhed​ til at være med i NHL-udviklingsforløb. Hvis de har det, hjælper vi virksomhederne med at kvalificere deres løsning til sundhedsvæsenets behov.

Fast Track-testforløb på hospitaler og i kommuner
I løbet af processen vurderer vores partnerhospitaler og partnerkommuner, om de vil teste virksomhedernes løsninger.
NHL’s opgave er at opbygge fast track-testforløb, der skaber mulighed for dokumentation, værdiskabelse og på sigt også implementering. Derfor kan virksomheder teste deres prototyper i det helt relevante faglige miljø sammen med sundhedspersonale og NHL-konsulenter. 

Derudover giver vi virksomheder adgang til sundhedsvæsnets økosystem i form af vurderinger, kontakter og rammer for efterfølgende aftalegrundlag.
Vi guider og rådgiver også virksomheder i deres næste skridt med målet om, at de kan rejse flere penge efter et testforløb.  

Har du udviklet en prototype til sundhedsvæsnet?

Er du fra en virksomhed med relevante sundhedsløsninger, kan du indsende din virksomhedspræsentation her:

Hvis du kan sende os et kort pitch-deck inkl. beskrivelse af løsningen og/eller billede/videomateriale, kan vi i højere grad vurdere din løsning og forretningsplan i forhold til vores udviklingsforløb og sundhedsvæsenets behov.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din løsning er moden nok, må du gerne sende os en mail først. Så kan vi evt. hjælpe dig videre til en relevant aktør i økosystemet. Skriv til os på: info@nordichealthlab.com 

Startups, som vi har screenet for at matche med sundhedsvæsenets behov:
NHL Image