info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

Vi matcher virksomheders løsninger med sundhedsvæsenets behov

Vi matcher virksomheders løsninger med sundhedsvæsenets behov. Virksomheder kan være startups, SMV’er eller etablerede virksomheder.

Vi vurderer, om virksomhederne har innovative prototyper og tilstrækkelig relevans og modenhed​ til at være med i NHL-udviklingsforløb. Hvis de har det, hjælper vi virksomhederne med at kvalificere deres løsning til sundhedsvæsenets behov.

Fast Track-testforløb på hospitaler og i kommuner
I løbet af processen vurderer vores partnerhospitaler og partnerkommuner, om de vil teste virksomhedernes løsninger.
Nordic Health Labs opgave er at opbygge fast track-testforløb, der skaber mulighed for dokumentation, værdiskabelse og på sigt også implementering. Derfor kan virksomheder teste deres prototyper i det helt relevante faglige miljø sammen med sundhedspersonale og NHL-konsulenter. 

Derudover giver vi virksomheder adgang til sundhedsvæsnets økosystem i form af vurderinger, kontakter og rammer for efterfølgende aftalegrundlag.
Vi guider og rådgiver også virksomheder i deres næste skridt med målet om, at de kan rejse flere penge efter et testforløb.  

Har du udviklet en prototype til sundhedsvæsnet?

Hvis du har en innovativ løsning med en prototype til sundhedsvæsenet, så kan det være, den passer til vores partnerhospitaler og kommuners behov.

Alt efter hvor langt du er med dit produkt, kan det være relevant for dig at teste det hos vores testpartnere. For at komme i betragtning til at teste din løsning, skal du indsende dit pitch-deck.

Her kan du anmode om at komme med i vores udviklingsforløb:

Technology Readiness Level af din løsning

Det er vigtigt at angive Technology Readiness Level af din løsning, så vi bedre kan matche jer med hospitaler og kommuners behov.

Vurdér modenheden af din virksomheds løsning. Vurdering er baseret på The Technology Readiness Level (TRL) scale, som også benyttes af EU under Horizon 2020-programmet til vurdering af projekters modenhed.

TRL1: Basale principper observeret

TRL2: Teknologisk koncept formuleret

TRL 3:Eksperimental proof of concept

TRL4: Teknologi valideret i laboratorium

TRL 5: Teknologi valideret i relevant miljø

TRL 6: Teknologi demonstreret i relevant miljø

TRL 7: Løsnings-prototype demonstreret i operationelt miljø

TRL 8: Løsning færdig og kvalificeret

TRL 9: Faktisk løsning bevist i operationelt miljø

Virksomheder, som vi enten har screenet for at matche med sundhedsvæsenets behov, eller som er/har været med i vores udviklingsforløb
NHL Image