info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

Hvem er vi?

Mød Nordic Health Lab’s landsdækkende team.
Vi er i vækstfasen, så vi får løbende flere kollegaer.

Henrik Schødts
Fungerende Direktør
Henrik Schødts har mere end 15 års ledelsesbaggrund fra hospitaler og kommuner, Danmarks Radio og fra ejendoms- og designbranchen.
Henrik har været en af hovedkræfterne bag Nordic Health Lab helt fra start. Han arbejder med at skabe samarbejder og partnerskaber på tværs af industrier. Han har også fokus på at sikre et bæredygtigt og nyskabende NHL.
Mail: hs@nordichealthlab.com
Claus Rehfeld
COO
Claus arbejder som forretningsudvikler, Executive Advisor og serieinvestor. Han har en Msc. i økonomi og en MBA. I NHL arbejder Claus med at etablere partnerskaber samt udvikle og modne projekterne.

Mail: clr@nordichealthlab.com
Pia Andersen
Projektchef
Ansvarlig for projektledelse både i relation til startups, partnerskaber og testarenaer samt intern/ekstern evaluering. Har arbejdet i konsulentbranchen som projektleder, facilitator og evaluator både med sundhed, socialområdet og beskæftigelse –både med kommuner, regioner og hospitaler.

Mail: pia@nordichealthlab.com
Rasmus Smedegaard Bach
Senior Forretningskonsulent
Ansvarlig for projektledelse både i relation til startups, partnerskaber og testarenaer. Har arbejdet i flere år med rådgivning af startups i EU-regi for Meta-Group i Italien, samt holdt stillinger i både Quiqup i England, Tesla i USA og IBM i Danmark.

Mail: rsb@nordichealthlab.com
Parastou Booyash
Kommunikationschef
Ansvarlig for kommunikation, PR, content, events & marketing. Har arbejdet med kommunikation, PR og marketing i innovative virksomheder og startups siden 2006. Blandt andet i Region Sjælland, på 3Mobil og i rejsebranchen. Derudover været freelancejournalist for Jyllands-Posten, Politiken, Ekstra Bladet, Egmont og Aller Medier.

For pressekontakt: pb@nordichealthlab.com Tlf: 29762727
Marie-Louise Møller Lange
Marie-Louise er ansvarlig for den daglige drift, bestyrelsesarbejdet, partnerskaber og administration. Hun har lang erfaring med bestyrelses- og direktionsbetjening, strategiudvikling samt interessenthåndtering fra både start-ups, den finansielle industri, den kreative industri og sundhedssektoren.
Marie-Louise er uddannet MSocSc i politisk kommunikation og ledelse fra CBS. Marie-Louise har boet 8 år i London og Paris.

Mail: mlm@nordichealthlab.com
Jens-Peter Baatz Kristensen
Innovationskonsulent på Nordsjællands Hospital
Jens-Peter er ansvarlig for innovationsområdet på Nordsjællands Hospital og projektleder for innovationsprojekter for det kommende superhospital, Nyt Hospital Nordsjælland. Han er ligeledes tovholder for hospitalets samarbejde med NHL. Jens-Peter har erfaring som konsulent, senest fra Deloitte, hvor han har arbejdet med innovation, transformation og forandringsledelse. Derudover har han arbejdet som innovationskonsulent i start-up og universitetsmiljøet omkring Scion DTU. Jens-Peter er uddannet cand.merc.(fil.) og har omfattende erfaring med program- og projektledelse og facilitering af udviklingsforløb.
Alberte Glob Nielsen
Projektleder på Nordsjællands Hospital
Alberte er projektleder og kontaktperson ved testarena Nordsjællands Hospital - for projekter i NHL regi. Hun arbejder med det nye hospitalsbyggeri, Nyt Hospital Nordsjælland, herunder som projektleder for organisationsændringerne i den nye fælles akutmodtagelse. Dertil er hun administrativ koordinator og tovholder for hospitalets strategiske indsats for mere hospitalsbehandling i hjemmet. Alberte er uddannet Cand.soc. og har arbejdet på strategisk niveau med forskning og innovation både på nationalt og regionalt niveau, og har erfaring fra både den offentlige og private sektor med analyser af forsknings- og innovationssektoren.
Thomas Frese Hasseriis
Innovationskonsulent på Nordsjællands Hospital
Thomas er speciallæge i radiologi og ansat ved Billeddiagnostisk afdeling på Nordsjællands Hospital.
Han har beskæftiget sig med kunstig intelligens i en række sammenhænge, ligesom han har arbejdet med iværksætteri samt har 5 års erfaring fra medicinalindustrien (Novartis, Novo Nordisk) i ind og udland.
Thomas har læst HD finansiering på Copenhagen Business School.
Trine Wildt Andersen
Innovationskonsulent på Regionshospitalet Horsens
Ansvarlig for innovationsområdet på Regionshospitalet Horsens, inkl. ansvarlig for samarbejdet med NHL. Hun har tidligere arbejdet med tværsektoriel innovation i en AI-klynge i Norge med fokus på grøn omstilling, samt været ansat hos Center for Innovation i Aarhus Kommune (CFIA).
Anne-Mette Sonne Andersen
Innovationskonsulent på Regionshospitalet Gødstrup
Ansat som innovationskonsulent ved Regionshospitalet Gødstrup og arbejder på hospitalet med at facilitere innovation blandt hospitalets kliniske personale og brænder for at afdække behov og realisere de gode ideer. Anne-Mette er kontaktperson ved testarena Gødstrup for projekter i NHL regi. Anne-Mette har en uddannelse som Cand. Merc. og en P.hd. i innovationsledelse og har arbejdet med innovation i sundhedssektoren, samt med forskning og undervisning indenfor fagområderne innovation og marketing.