info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

03.05.2023
6 nye virksomheder optaget i NHL-forløb

Vi har optaget seks nye virksomheder i vores udviklingsforløb, der på sigt kan teste deres løsninger på vores partnerhospitaler. 

De nye virksomheder er: 

Levara
En mobil toiletløfter der kan assistere personer op fra toilettet. Latrina-lift er let, kan foldes, og nemt pakkes væk. Den kan anvendes i flere forskellige brugsscenarier og på de fleste regulære toiletter.

CYTO365 – RondeIO

Smart device til forebyggelse af “uheldig” blanding af medicin. Eliminerer det potentielt farlige parallele inflow af medicin inlets, som nuværende devices har.

HATO Medical Technologies

Nyskabende teknologi, som assisterer sundhedspersonalet med at opnå øget kompetence i analyse af hjertekardiogrammer (EKG) gennem 3D visualiseringer af hjertet og databaseret AI.

Getting Better
VR-briller, der bringer brugeren ud i naturen gennem video, sansestimulering og øvelser. Bekæmper stress og angst og supporterer udviklingen af sociale egenskaber.

NeoCare Nordic

En forflytningsløsning til for tidligtfødte børn. Nemmere og smartere end nuværende løsninger.

Life Science Robotics
Smart robotsystem til optimeret genoptræning af patienter og til aflastning af fysioterapeuter.

Det nye rul hedder Rul 6 og starter i vores forløb til august 2023.
Der træner vi dem i at blive skarpe på at pitche deres løsninger til det offentlige. Efterfølgende kan de få matchmaking-møder med hospitalerne med henblik på at starte et testforløb af deres løsninger.