info@nordichealthlab.com

Nordic Health Lab
Danneskiold-Samsøes Allé 41
1434 København
Danmark

02.06.2022
Hvordan gør du din virksomhed bæredygtig?

Har din virksomhed en positiv indflydelse på samfundet? Løser dit koncept nogle specifikke samfundsudfordringer? Så kan du være på vej til at gøre din virksomhed bæredygtig.

”1) Først skal du definere de områder hvor, dit koncept kan gøre en forskel.

2) Forstå dit fulde impact value i alle kæder. – Både de negative og de positive.

3) Identificer og indsaml beslutningsrelevant data. Til at starte med er det bedst at fokusere på 1-2 indflydelsesområder.”

Det er bare nogle af de få gode råd, Stine Kirstein Junge fra FN gav til vores event, Sustainability As A Business Model i dag. Oplægget handlede blandt andet om, hvordan man kan bruge bæredygtighed som konkurrenceparameter i sin virksomhed.

“1) Først skal du definere de områder hvor, dit koncept kan gøre en forskel. 2) Forstå dit fulde impact value i alle kæder. - Både de negative og de positive. 3) Identificer og indsaml beslutningsrelevant data. Til at starte med er det bedst at fokusere på 1-2 indflydelsesområder.”

Bæredygtighed handler nemlig om mere end den grønne linje, og både forbrugere og investorer fokuserer mere og mere på bæredygtighed. SUNDHED er et af de områder, hvor man kan gøre stor forskel.

Hold øje med siden for flere af lignende events.

Mange tak til Stine Junge og til UNDP Danmark.

NHL Image
NHL Image